luni, octombrie 10, 2011

American Tourister

A venit toamna, s-au cam terminat concediile, zilele libere şi statul la plajă, pe şezlong fără nicio grijă.


Dar vine iarna anului 2011. Dar şi vara anului 2012 :) . Deci din nou zile libere şi din nou distracţie.

Cum îmi fac eu bagajul pentru excursii?

Mi-l fac în funcţie de destinaţia excursiei, de perioada acesteia, de durata ei dar şi de modul de călătorie.

Dacă excursia / concediul ţine doar câteva zile (un week-end, de exemplu) nu are rost să îmi pun prea multe lucruri. Dacă e vară , maxim 3 tricouri (+cel de pe mine cu care mă pornesc în excursie). Două perechi de pantaloni scurţi. Însă, pentru că sunt precaut (în 3 zile se pot întâmpla multe) îmi pun şi o pereche de pantaloni lungi şi o bluză puţin mai groasă. Pe lângă acestea mai pun cu mine şi şosete + boxeri (ştiu că-s chestii mai intime da’ nu cred că nu vă puneţi aşa ceva).

Dacă excursia ţine mai mult de un week-end, să zicem 7-10 zile, atunci e clar că-mi pun mai multe haine. Cam tot acelaşi tip de haine doar că mai multe bucăţi din fiecare articol.

Dacă e pe timp de iarnă excursia, scoatem din valiză/geamantan tricourile şi băgăm mai muuulte bluze la care se adaugă şi o geacă (sau 2).

Până acum am vorbit doar de haine, dar pe lângă haine, în geamantan mai trebuie să intre un încărcător de telefon, medicamente şi altele mici ca volum.

În concluzie, pentru mine ar fi perfect un troller (e mai uşor de cărat) cu ceva mai multe buzunare pentru chestiile mici, să nu se amestece între ele.

Acum că v-am făcut poftă de vacanţă, puteţi merge să vă faceţi cumpărăturile in magazinele Real, primiţi puncte cadou (40 lei = 1 punct), iar la 20 de puncte puteţi să vă luaţi trollere, rucsacuri sau genţi American Tourister cu o reducere de 60% din preţul inţial.

Vacanţă plăcută!

Cu acest post particip la etapa a 2-a a concursului Superblog 2011.
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu